Kinderopvang De Toverfluit heeft in september de deuren geopend van een voorschool en BSO binnen CBS De Hoeksteen in Well.

Voorschool
Op de voorschool kunnen peuters vanaf twee jaar samen spelen met leeftijdsgenootjes en nieuwe ervaringen opdoen. Er is een gezellige uitdagende speel-en leeromgeving gecreëerd waarin peuters zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen zodat zij goed voorbereid naar de basisschool gaan.

De voorschool is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:15u tot 12:15u en biedt ook voorschoolse educatie (VE) aan.

Toverfluit

BSO
Tijdens de BSO staat het aspect ‘vrije tijd’ centraal want de tijd na school is de vrije tijd van het kind. Er worden in een huiselijke sfeer activiteiten georganiseerd waar de kinderen vrijwillig aan mee kunnen doen waarbij het uitgangspunt is dat het voor kinderen vooral leuk en ontspannend moet zijn óf juist uitdagend en stoer. De BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Lieke Luites, zij is de enthousiaste locatieverantwoordelijke van De Toverfluit Well.

www.kdvtoverfluit.nl
lieke-luites@kdvtoverfluit.nl
073-5994593